over ons

Droneview is een beeldfamilie met bevlogen denkers en doeners. Wij filmen en fotograferen als een pro, staan startklaar om te vliegen en hebben alle kennis en faciliteiten in huis voor technisch specialistenwerk. Samen met onze klanten bereiken we letterlijk en figuurlijk het hoogste haalbare!

Team

Onze drones

DJI M300

DJI Matrice 300 RTK met Phase One P3 gimbal

De jongere broer van de M600 kan langer en stabieler vliegen. Hierdoor werken we efficiënter bij o.a. mappingen, woningscans en inspecties. Dankzij de afstandssensoren kunnen we op een veilige manier dichterbij obstakels vliegen.

Maximale payload zonder gimbal: 2.7 kg

Freefly ALTA 8 met Movi gimbal

Freefly ALTA 8 met Movi gimbal

Bij deze drone kan de payload ook bovenop worden bevestigd. Daardoor kan de camera omhoog gericht worden en kunnen we bijvoorbeeld de onderkant van een brug inspecteren. Dankzij de hoge maximale payload is de ALTA 8 geschikt voor high-end foto- en filmcamera’s met zwaardere lenzen of geomapping apparatuur.

Maximale payload zonder gimbal: 9,1 kg

DJI Matrice 600 Pro met Ronin gimbal

DJI Matrice 600 Pro met Ronin gimbal

Net als de ALTA 8 kunnen er zware foto- en filmcamera’s of geomapping apparatuur op de M600 Pro worden bevestigd. Het bijkomende voordeel van deze drone is de keuze voor het bevestigen van verschillende gimbals en RAW/zoom/warmtecameramodules van DJI.

Maximale payload zonder gimbal: 6 kg

DJI Inspire 3

DJI Inspire 3 met Zenmuse X9 Air cameramodule

Met de opvolger van de Inspire 2 kunnen we prachtige filmbeelden schieten in maar liefst 8K RAW. Het is niet alleen een groot verschil in resolutie, maar ook in dynamisch bereik (14 stops). De Inspire 3 is ook perfect voor live broadcast doeleinden dankzij het enorme bereik en het kunnen afstemmen van kleuren via een 3D-lut.

DJI Inspire 2 met Zenmuse x4s cameramodule

DJI Inspire 2 met Zenmuse x4s cameramodule

Licht, compact, snel en een relatief lange vliegtijd. De Inspire 2 met x4s cameramodule zetten wij in bij geomapping en 3D-scannen. Daarnaast wordt hij ingezet bij het maken van luchtfoto’s en filmopnamen. Naast de mogelijkheid om filmbeelden op te nemen, kunnen we de Inspire 2 ook inzetten als live-camera voor bijvoorbeeld broadcasting-doeleinden.

phase one

Payload: 100 megapixel Phase One camera

Met de onze Phase One camera kunnen we zeer gedetailleerd fotograferen. Hierbij is het mogelijk om de kleinste details naar voren te kunnen halen bij inspecties en het creëren van 3D-modellen vanuit een mapping.

Flir DUO Pro R 640

Payload: Flir DUO PRO R 640 warmtecamera

Dankzij onze Flir camera kunnen we warmte- en RGB-beelden tegelijkertijd opnemen. Deze data gebruiken we voor bijvoorbeeld inspectie van zonnepanelen en thermografisch onderzoek.

Inspectiebus Droneview

Inspectiebus met afzetmaterialen

We voeren een groot deel van onze werkzaamheden uit vanuit onze VW Crafter bus. Deze is volledig geoptimaliseerd voor drone-operaties. Dankzij de ingebouwde schermen en minimaal een dag lang stroom kunnen we live-inspecties uitvoeren en efficiënt data inwinnen en controleren. Zijn kleine broertje, de Mercedes Citan, zetten we in bij werkzaamheden met kleinere drones.