Contact

Over ons

Wij zijn Droneview B.V.: gespecialiseerd in het maken en bewerken van luchtfoto’s en luchtvideo’s. Wij maken gebruik van UAV’s (Unmanned Aerial Vehicle), oftewel radiografisch of GPS bestuurbare multicopters c.q. drones. Onze drones kunnen worden voorzien van een videocamera’s, fotocamera’s, thermografische camera’s en gasdetectoren. Ze zijn zeer stabiel en vliegen tot een hoogte van ongeveer 300 meter. Hierdoor zijn wij in staat luchtfoto’s en video-opnames te maken, die voorheen onmogelijk leken. Een prachtige en een innovatieve mogelijkheid voor het maken van luchtfoto’s en luchtvideo’s.

Onze kernwaarden:

Duidelijkheid

Miscommunicatie is gevaarlijk voor de veiligheid en het werken met onze drones. Om deze reden streven wij naar duidelijkheid in onze communicatie en in ons handelen.

Betrokkenheid

Oprechte betrokkenheid bij de klant. Dit kenmerkt onze werkwijze.

Samenwerking

Samenwerking met alle partijen is altijd gebaseerd op gelijkwaardigheid en vertrouwen. Droneview streeft naar een economisch en een sociaal doel dat waarde geeft voor alle betrokkenen.

Vakmanschap

Droneview heeft een cultuur die uit gaat van vakbekwaamheid waarbij zelfstandigheid, respect en eerlijkheid erg belangrijk is.

Klantgerichtheid

Om kwalitatief goede diensten te kunnen verlenen is luisteren naar de klant een eerste vereiste. Klantgerichtheid is voor ons dan ook even noodzakelijk als vanzelfsprekend.

Kwaliteit

Droneview wil een lange termijn strategie bewerkstelligen waarbij een goede kwaliteit van onze diensten en producten tegen een marktconforme prijs worden aangeboden.