Contact

Onze drones

Droneview beschikt over verschillende soorten drones, die voor de diverse diensten worden ingezet. Iedere drone heeft unieke kenmerken en mogelijkheden, waardoor de juiste drone voor de juiste klus kan worden gebruikt. Hieronder vindt u een overzicht van onze drones.


Freefly ALTA 8 met Movi gimbal

Bij deze drone kan de payload ook bovenop worden bevestigd. Daardoor kan de camera omhoog gericht worden en kunnen we bijvoorbeeld de onderkant van een brug inspecteren. Dankzij de hoge maximale payload is de ALTA 8 geschikt voor high-end foto- en filmcamera’s met zwaardere lenzen of geomapping apparatuur.

Maximale payload zonder gimbal: 9,1 kg


DJI Matrice 600 Pro met Ronin gimbal

Net als de ALTA 8 kunnen er zware foto- en filmcamera’s of geomapping apparatuur op de M600 Pro worden bevestigd. Het bijkomende voordeel van deze drone is de keuze voor het bevestigen van verschillende gimbals en RAW/zoom/warmtecameramodules van DJI.

Maximale payload zonder gimbal: 6 kg


DJI Inspire 2 met Zenmuse x4s cameramodule

Licht, compact, snel en een relatief lange vliegtijd. De Inspire 2 met x4s cameramodule zetten wij in bij geomapping en 3D-scannen. Daarnaast wordt hij ingezet bij het maken van luchtfoto’s en filmopnamen. Naast de mogelijkheid om filmbeelden op te nemen, kunnen we de Inspire 2 ook inzetten als live-camera voor bijvoorbeeld broadcasting-doeleinden.