Geo mapping met drone

Droneview brengt met geomapping en 3D-scanning in kaart wat we met het blote oog niet kunnen waarnemen. Denk bijvoorbeeld aan zeer nauwkeurige metingen van woningen voor renovatiedoeleinden en volumebepaling van gronddepots. Daarmee leveren we klant waardevolle inzichten. Drones kunnen worden ingezet voor het snel en gedetailleerd in kaart brengen van bouwterreinen, groeves, bossen, natuurgebieden, etc.

Voordelen van Geo Mapping een drone

Geo mapping doormiddel van een drone brengt veel voordelen met zich mee. Zo is een drone veel goedkoper dan het inhuren van een vliegtuig of een helikopter. Naast dat een drone kostenbesparend is, geeft Geo mapping via een drone ook nog veel meer detail met zich mee.

Over Geo Mapping

Als je op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om geografische informatie te verzamelen, dan is geo mapping met een drone een uitstekende oplossing. Met behulp van een drone kunnen geografische gegevens snel en gemakkelijk worden verzameld, waardoor bedrijven en organisaties in staat zijn om hun activiteiten beter te plannen en te beheren.

Drones kunnen worden gebruikt om verschillende soorten geografische informatie te verzamelen, zoals hoogtegegevens, 3D-modellen en luchtfoto’s. Dit maakt het mogelijk om zeer gedetailleerde kaarten te maken, die gebruikt kunnen worden voor allerlei doeleinden, zoals stadsplanning, landbouw, bosbouw, mijnbouw en bouwprojecten.

Geomapping met Droneview

Droneview is een beeldfamilie met bevlogen denkers en doeners. Wij filmen en fotograferen als een pro, staan startklaar om te vliegen en hebben alle kennis en faciliteiten in huis voor technisch specialistenwerk. Samen met onze klanten bereiken we letterlijk en figuurlijk het hoogste haalbare!

Contact opnemen? Klik hier!

Interessant?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? We maken graag kennis!