Contact

Droneview vertelt over de hightech cameradrones

Door Rahul op 2013/04/12

Onze cameradrone vliegt vanaf de grond de lucht in en heeft maar een hele kleine oppervlakte nodig om op te stijgen en te landen. De drone wordt door een team van 2 man bestuurd. De piloot bestuurt de drone en gebruikt hiervoor een speciale besturingszender. Hij is geheel verantwoordelijk voor het besturen van de drone. De cameraman (co-piloot) is verantwoordelijk voor het maken van de video- en of fotobeelden. Door middel van het streamen van livebeelden op een scherm is het mogelijk tijdens de vlucht de beelden te volgen en kunt u ook naar eigen inzicht regisseren. Uiteraard worden deze beelden op HD formaat vastgelegd om eventueel later te bewerken.

Luchtfoto & luchtvideo productie

Door de ontwikkeling van de cameradrones is er een geheel nieuwe dimensie gevonden voor het vervaardigen van luchtfotografie en luchtvideografie. De cameradrones vliegen zeer stabiel door de lucht. Deze drones kunnen vanaf één meter afstand tot ongeveer 300 meter de gewenste beelden produceren. Hierdoor zijn de meest verschillende en dynamische beelden vanuit geheel nieuwe invalshoeken mogelijk.

Systeem & Kwaliteit

Droneview gebruikt een professionele, geoptimaliseerde drones met een sterke focus op beeld- en videokwaliteit. De cameradrones die Droneview gebruikt zijn in staat om DLSR camera’s in te zetten voor uw luchtfotografie opdracht. Alle video’s worden met de gewenste codec op FULL-HD (32MB/s met 50fps Frames per second) aangeleverd. Een codec is soft- of hardware die toelaat data te coderen/decoderen of te comprimeren/decomprimeren.

Nabewerking & Montage

Om tot een goed resultaat te komen is nabewerking een vereiste. Na overleg met onze opdrachtgever zal op basis van de afspraken een selectie van de beelden worden vastgelegd en naar wens worden nabewerkt. Tevens bieden wij de mogelijkheid aan voor de montage van een complete videocompilatie.