Drone inspectie

Veiligheid staat bij veel organisaties hoog in het vaandel. Droneview draagt daaraan bij door zorgvuldige inspecties te doen bij bruggen, gebouwen, zonnepanelen, hoogspanningsmasten en windmolens. We maken gebruik van hightech tools zoals de nieuwste drones, hoge resolutie camera’s en infraroodcamera’s. Drone inspectie word vaak ingezet als een object een inspectie nodig heeft en je de inspecteur niet in gevaar wil brengen. Drone inspectie is kostenbesparend en veel efficiënter.

Voordelen van drone inspectie

Drone inspectie neemt veel voordelen met zich mee. Zo houd je de inspecteur vaak veilig. Een drone kan hoge hoogte bereiken waardoor een normale inspecteur dit niet hoeft te doen. Zo is drone inspectie ook kostenbesparend, efficiënter en veel meer nauwkeurig.

Drone inspectie met Droneview

Droneview is een beeldfamilie met bevlogen denkers en doeners. Wij filmen en fotograferen als een pro, staan startklaar om te vliegen en hebben alle kennis en faciliteiten in huis voor technisch specialistenwerk. Samen met onze klanten bereiken we letterlijk en figuurlijk het hoogste haalbare!

Contact opnemen? Klik hier!