Certificeringen

We zijn in bezit van een exploitatievergunning voor vluchtuitvoeringen in de specifieke categorie met onbemande vliegtuigen (UAS) afgegeven door het Ministerie van Inspectie Leefomgeving en Transport. Deze is conform de Europese EASA richtlijnen.

Droneview BV is binnen BNUC-s geregistreerd als Klasse I operators. We hebben strikte veiligheidsprotocollen om op een veilige en verantwoorde en succesvolle manier operaties te verrichten.

Met de certificering kunnen we drone operaties uitvoeren voor opdrachtgevers zoals vliegen in haven en industriegebied en in gecontroleerd luchtruim CTR (drone vluchten binnen no-fly-zones).

Om veilig offshore te kunnen vliegen hebben wij de Basic Offshore Safety Induction and Emergency Training (BOSIET) succesvol afgesloten en zijn onze medewerkers in bezit van een geldig VCA certificaat.

Onze onbemande vliegtuigen zijn geregistreerd net als alle andere burgerlijke of militaire vliegtuigen in Nederland. Onze vloot is geaccrediteerd en door de Euro USC ingeschreven voor de Individual Design & Construction Process (IDCA) en hebben allen een registratienummer.

Wij zijn als bedrijf ISO 9001 gecertificeerd en voldoen aan de kwaliteitseisen van deze internationale norm. Daarnaast zijn we VCA 2 (**) gecertificeerd waarbij we aan de daarbij behorende veiligheidsnormen voldoen.