3D modellen met drone

Een drone kan een 3D model makkelijk maken. De drone maakt vele foto’s van een gebied en zet het om een 3D model. Een 3D model kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Enerzijds om letter een beeld te geven van meerdere kanten. Naarmate je een hoger detail niveau gebruikt, kan een 3D model zelfs worden gebruikt voor visuele inspectie. Droneview levert de foto’s en het 3D model aan en een inspecteur kan vanachter zijn computer in details een inspectie uitvoeren.

Voordelen van 3D modellen een drone

Een drone kan een 3D model eenvoudig maken. Het is zeer tijd besparend en ook nog is heel makkelijk voor de drone. Met een bepaalde software kan de drone van verschillende foto’s een 3D beeld maken van een gebied. Zo kan een inspecteur makkelijk zijn werk doen.

3D modellen met Droneview

Droneview is een beeldfamilie met bevlogen denkers en doeners. Wij filmen en fotograferen als een pro, staan startklaar om te vliegen en hebben alle kennis en faciliteiten in huis voor technisch specialistenwerk. Samen met onze klanten bereiken we letterlijk en figuurlijk het hoogste haalbare!

Contact opnemen? Klik hier!

Interessant?

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? We maken graag kennis!